Política

Trump esperarà al pròxim any per a revelar si es presenta a les eleccions de 2024

Els seus equips de campanya estan recaptant diners com si ho anés a fer i, a més, participa activament en actes polítics i recolza a candidats que es presenten a diferents eleccions locals o regionals

L’expresident estatunidenc Donald Trump (2017-2021) va dir avui que “probablement” esperarà fins a les eleccions legislatives de finals del pròxim any per a revelar si es presenta com a candidat a les presidencials de 2024, opció amb la qual coqueteja des de fa mesos.

En una entrevista en la cadena de televisió conservadora Fox News, Trump va reiterar que és una opció que està considerant. “Per descomptat estic pensant en això”, va dir el magnat novaiorquès, qui encara manté una enorme influència en el Partit Republicà.

“Crec que molta gent estarà molt feliç, francament, amb la decisió, i probablement ho anunciaré després de les eleccions de mig mandat”, va afirmar l’expresident, en referència als comicis legislatius previstos per a novembre de 2022.

Trump, que va deixar la Presidència al gener d’enguany després d’haver denunciat sense proves que va ser víctima d’un frau en les eleccions de 2020, en les quals va vèncer l’actual president, el demòcrata Joe Biden, encara no ha dit clarament si es presentarà a la reelecció en 2024.

Els seus equips de campanya, no obstant això, estan recaptant diners com si ho anés a fer i, a més, participa activament en actes polítics i recolza a candidats que es presenten a diferents eleccions locals o regionals.

Trump va anunciar fa dues setmanes el llançament de la seva pròpia empresa mediàtica, Trump Media Technology Group (TMTG), amb plans de moment d’obrir una xarxa social i un servei de vídeo per subscripció. L’exmandatari havia expressat el seu interès en aquesta plataforma amb l’objectiu de comunicar-se de manera directa amb els seus seguidors, especialment després que les grans xarxes socials com Twitter, Facebook o Youtube suspenguessin els seus comptes després de l’assalt al Capitoli, el passat 6 de gener, per part d’una torba dels seus seguidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA
BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys nou morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona
política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona