Política

Tres morts i dos ferits en un tiroteig en un centre comercial a Kansas City

L'assassí, abatut per la policia, conduïa el cotxe d'una anciana que han trobat morta a casa seva

Un home va matar ahir diumenge a dues persones en un centre comercial de la ciutat nord-americana de Kansas City en un tiroteig, i després va perdre la vida en un intercanvi de trets. L'home conduïa un vehicle robat d'una dona que van trobar al seu domicili morta.

L'agressor va perdre la vida pels trets de la Policia dins del centre comercial Ward Parkway, al sud de Kansas City, segons va dir el portaveu policial Tony Sanders.

Cassie Bradshaw, de 19 anys i empleada de la botiga Target, va assenyalar que s'estava prenent un descans amb dues persones més quan van escoltar trets. Va dir que els seus companys van veure un home blanc amb un fusell que "disparava bales". "Primer semblaven petards, però després el soroll es va fer més i més fort, com el d'algú que disparava un arma", va dir.

Segons les autoritats, l'incident va començar diumenge a la nit, quan la Policia va anar a una casa a verificar l'estat d'una anciana que els seus parents no veien des de feia dies. Van trobar a la víctima morta i el seu cotxe desaparegut, va dir Sanders. Un agent de policia, que va veure el cotxe hores després, va obligar al conductor a aturar-se i va rebre una ferida de bala en un braç.

El cotxe va seguir el seu camí i va ser vist més tard al centre comercial. La Policia va dir que l'home va estacionar el cotxe i va disparar als dos cotxes que el flanquejaven i va matar a dues persones. Després va tornar a disparar, ferint a dues persones més i va entrar al centre comercial, d'acord amb la versió de Sanders.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.