Política

L'Ajuntament de Gandia demana la implicació de la Generalitat amb el centenari dels Borja

El tinent d'alcalde de Territori ha demanat a la Generalitat Valenciana que no renuncie a Gandia i s'implique en aquesta commemoració.

El tinent d'alcalde de Territori, Fernando Mut, ha demanat a la Generalitat Valenciana que se sume a la implicació conjunta de totes les administracions en la commemoració de l'any del V centenari del naixement de Francesc de Borja.

Mut, que al llarg d'estos dies exerceix com a Alcalde accidental, ha assegurat que totes les institucions han de treballar unides per promocionar de forma internacional la figura de Francesc de Borja.

Gandia continua esperant una resposta per part de la Generalitat Valenciana a la tercera petició d'entrevista que l'Alcalde, Jose Manuel Orengo, va sol·licitar al president de la Generalitat, Francisco Camps, per tal de concretar la implicació d'esta institució en la commemoració del V Centenari.

L'alcalde accidental ha aprofitat per demanar a la Generalitat Valenciana «que no renuncie a Gandia» i que faça efectiva la col·laboració que la ciutat continua esperant. Ha demanat també al Partit Popular que, d'una banda, «deixe de costat les sigles de partit, i estiga a l'alçada de les circumstàncies amb la ciutat», i que, d'altra banda, «deixe de ser servil amb el seu partit per contribuir amb la seua ciutat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.