Política

El Bloc i Independents per Alaquàs signen un acord preelectoral

Les direccions del Bloc Nacionalista Valencià i de Independents per Alaquàs han iniciat les negociacions amb l'objectiu de tancar un acord preelectoral per a concórrer conjuntament en les pròximes eleccions locals de 2011, i han manifestat la seua intenció de seguir treballant per poder tancar un acord definitiu de cara a constituir una nova coalició.

Així ho han acordat els dirigents dels dos partits en una reunió que va tindre, a la qual també han acudit membres de les respectives Executives. La trobada ha servit per a plasmar un primer esborrany del document programàtic que arreplegarà els fonaments ideològics de la coalició. Durant les pròximes setmanes els òrgans de direcció dels respectius partits debatran aquest principi d'acord per a poder signar un pacte definitiu.

El secretari local del Bloc, Vicent Forment, ha puntualitzat que de moment hi ha converses i voluntat política per a cristal·litzar una coalició preelectoral la denominació de la qual serà Compromís per Alaquàs, i que resta obert a la possible incorporació tant d'altres formacions polítiques, com de persones a títol individual.

Per la seua part el Coordinador General de Independents per Alaquàs, Gregorio García, ha manifestat que els dos partits treballarem per definir les línies generals del que haurà de convertir-se en un acord polític-programàtic de cara a les eleccions del pròxim any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.