Política

Sirera aplaudeix l'afiliació de Nebrera i l'emplaça a formar equip per derrotar Zapatero

Coincideix amb el diagnòstic de la diputada del PP sobre la deriva “radicalitzada” de CiU cap a l’independentisme

El president del Partit Popular de Catalunya, Daniel Sirera, va aplaudir ahir la confirmació de l’afiliació al partit de la fins ara dirigent independent Montserrat Nebrera, que en un article d’opinió a l’AVUI va aprofitar la ironia de convidar Jordi Pujol al PP per fixar la seva aposta. “Compto amb ella perquè ens ajudi a fer el que hem de fer, que el senyor Rajoy sigui el pròxim president del govern i per convertir el PP en un partit de govern també a Catalunya”, va apuntar.

Sirera va considerar que la relació cada cop més profunda de Nebrera amb el partit no és una novetat, malgrat que algunes fonts li auguraven poc futur després de la marxa de Josep Piqué –que va ser qui la va fitxar com a independent per a les eleccions al Parlament.

Mil militants nous
Nebrera, de fet, a mitjan juliol ja va proclamar que la seva entrada al partit amb carnet no seria en solitari sinó amb un miler de seguidors que en els darrers temps han confluït amb les seves idees a través de sopars o de la pàgina web alternativadegovern.cat.

Sirera va assegurar ahir que havia tingut converses en les últimes setmanes amb Nebrera per concretar la seva incorporació “molt aviat”. De tota manera, el president dels populars a Catalunya també va considerar que encara és d’hora per assegurar una eventual presència de la dirigent a les llistes catalanes de les eleccions al Congrés del pròxim 9 de març.

En la qüestió del debat intern del partit, Sirera va afegir que té el suport de Nebrera com a president i que ha vist la fins ara diputada independent amb “moltes ganes de fer realitat el projecte polític del PP de Catalunya”.

L’afiliació de Pujol
Encara sobre el contingut de l’article publicat ahir, Sirera va coincidir en el diagnòstic de Nebrera sobre la postura cada cop més “radicalitzada” de CiU cap als plantejaments independentistes. Finalment, en to de broma, el president del partit conservador ha admès que “ho tindrem una mica més complicat” perquè fructifiqui la invitació que en l’article Nebrera va fer a Jordi Pujol per afiliar-se junts al PP.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.