Política

Illa veu “injustificat” que el govern planti la ministra Raquel Sánchez

El líder del PSC demana “menys baralles, menys estar pendents de tuits i més treballar

El líder del PSC, Salvador Illa, ha criticat que el Departament de Territori planti aquest divendres al migdia la ministra de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez, en la roda de premsa prevista per abordar el futur de les infraestructures al Vallès. “És l’actitud que justament no convé a Catalunya”, ha valorat Illa, que ha titllat l’absència del Govern “d’injustificada”. Territori argumenta que és “una mostra de rebuig per la manca d’inversions de l’Estat a Catalunya” i s’emplaça a la reunió de la Comissió Bilateral d’Infraestructures de divendres vinent. “Menys baralles, menys estar pendents dels tuits i més treballar, això és el que ens convé”, ho ha reblat.

“Sembla que a alguns els agrada que les coses no se solucionin”, ha afegit Illa, que ha retret a la Generalitat que la ministra de Transports i Mobilitat vagi a Sabadell “i ells no hi vagin”. En una atenció als mitjans a Rubí, el dirigent socialista ha demanat que el Govern es deixi de “picabaralles” i també de les “discussions permanents en el si de l’executiu”.

Després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, hagi proposat des de la Seu d’Urgell donar forma a una “declaració dels Pirineus”, el cap de l’oposició li ha estès la mà.

La idea d’Aragonès passa per fer una declaració on s’identifiquin les prioritats del territori. Illa ha garantit que es pot comptar amb el PSC si hi ha “recursos concrets”. “Que no sigui un conjunt de bones paraules”, ha demanat Illa, que creu que també seria bo treballar declaracions per a altres comarques del país.

Illa s’ha vantat de la seva política de mà estesa, i li ha reclamat la mateixa manera de fer al Govern. “Cal ser constructius per a millorar les infraestructures de Catalunya, i no queixar-nos sempre”, ha etzibat.

Preguntat per la candidatura dels JJOO d’hivern, el primer secretari del PSC ha demanat “deixar treballar” i ha lloat “el treball molt correcte” del president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.

FOTOS

El líder del PSC, Salvador Illa, durant una interpel·lació al president Pere Aragonès

Arxiu

Ves a l’àlb



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona
estat francès

Aproven una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona

Banyoles aspira a organitzar el mundial de piragüisme marató del 2028

BANYOLES