Política

Duran i Lleida considera "ofensiu i una falta de respecte" que Zapatero "se'n foti" dels afectats pels problemes de rodalies

ZONA METROPOLITANA

El president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, considera "inacceptable, inadmissible, ofensiu i una falta de respecte" que el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, "se'n foti" dels afectats pels problemes de rodalies i de les obres del TGV.

Abans d'entrar a l'acte de lliurament del premi de la Fundació Comte de Barcelona aquest divendres, Duran i Lleida s'ha referit així als comentaris d'ahir del president espanyol en una entrevista al programa d'Andreu Buenafuente a La Sexta. "Tot no es pot dir amb un somriure", segons paraules del polític democratacristià.

Reacció d'ERC
El conseller de Governació i Administracions Públiques i secretari general d'ERC, Joan Puigcercós, ha considerat l'actitud de Zapatero d' "impresentable" i "frívola".

"La frivolitat és el que ha presidit el tracte de Zapatero i la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, cap a aquesta qüestió i cap a Barcelona", ha afirmat. Ha recordat a Zapatero que "hi ha persones que estan amb dificultats econòmiques i personals i que han hagut de demanar ajudes amb crèdits, demanar ajuda a familiars o empreses que han hagut de fer horaris especials". "Em sembla que no hi ha acudits que valguin", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.