Política

El PSC no acceptarà un referèndum sobre la independència

Els socialistes aposten “pel ple desenvolupament de l'Estatut que van escollir els ciutadans”

El PSC ha respost aquest dissabte a les declaracions del president d'ERC, Joan Puigcercós, que afirmava que el seu partit “aconseguirà” que tant CiU com el PSC “acabin acceptant un referèndum” sobre la independència de Catalunya.

La dirigent socialista i vicepresidenta primera del Congrés dels Diputats, Teresa Cunillera, ha dit que els socialistes escoltaran i prendran en consideració la proposta d'Esquerra, però que no s'hi afegiran perquè tenen “molt clara la posició que és apostar pel ple desenvolupament de l'Estatut que van escollir els ciutadans”.

Cunillera ha recordat “el compromís del govern de l'estat espanyol de fer que el desenvolupament de l'Estatut sigui possible”.

Segons la líder socialista, que Esquerra proposi un referèndum no és cap novetat, ja que el seu antic president “fins i tot va fixar una data”.

Segons ella ara és el moment de “preparar-se per les eleccions i deixar clares les propostes pel poble de Catalunya”.

La vicepresidenta primera del Congrés dels Diputats ha inaugurat aquest dissabte la nova plaça de Benavent de Segrià que aquesta població ha dedicat al metge Rafael Garcia Maeso. L'obra l'ha finançat el Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.