Política

Alberto Fernández proposa deixar sense efecte la reducció a 80 kilòmetres per hora

ZONA METROPOLITANA

Alberto Fernández Díaz, president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ha afirmat aquest dilluns que 'el problema del tràfic no es resol limitant la velocitat sinó amb una alternativa de transport públic eficaç'. Per aquest motiu, proposa 'deixar sense efecte aquesta mesura'. Fernández considera que l'equip de govern municipal hauria 'd'invertir i garantir les infraestructures i el transport públic per tal d'evitar els embussos a les sortides i entrades de Barcelona per millorar la qualitat del medi ambient'.

El dirigent del PP ha afegit que 'una bona connectivitat pública' seria una 'alternativa fiable' per el conductor que el portaria a 'deixar el cotxe a casa'. Ha dit que per tal de reduir la contaminació cal que les noves infraestructures tinguin 'més carrils per vehicles d'alta ocupació (VAO). Fernández ha anunciat que presentarà una proposta d'acord a la pròxima comissió de Seguretat i Mobilitat on demanarà 'deixar sense efecte aquesta reducció del límit de velocitat a Barcelona'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.