Política

unió europea

Quatre imputats en el cas de corrupció de l’eurocambra

El jutge belga que investiga l’escàndol al Parlament Europeu va mantenir ahir sota arrest i va imputar la vicepresidenta de la institució, Eva Kaili, per participació en organització criminal, blanqueig de capitals i corrupció. La fiscalia de Bèlgica va imputar quatre dels sis detinguts després de prendre’ls declaració dissabte pel presumpte cas de corrupció a l’eurocambra lligat a Qatar que va esclatar divendres.

Segons els mitjans belgues, a més de la socialdemòcrata Kaili, el jutge ha imputat el seu company i assessor al Parlament Europeu, Francesco Giorgi, un lobbista i l’exeurodiputat italià socialdemòcrata Pier Antonio Panzeri, a qui van trobar més de mig milió d’euros a casa. Va deixar en llibertat amb càrrecs el pare de Kaili, a qui la policia va detenir mentre intentava escapar amb bosses plenes de bitllets, i el secretari general de la Confederació Internacional de Sindicats, l’italià Luca Visentini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]