Política

Turull retreu a ERC que demani a l’Estat complir els pactes quan els incompleix amb Junts

Junts torna a recriminar als republicans que tinguin un discurs diferent a cada institució sobre la Ronda del Vallès

El secretari general de JxCat, Jordi Turull, ha retret aquest dissabte a ERC que exigeixi a l’Estat que compleixi els “acords aconseguits” en relació amb la reforma del Codi Penal quan els republicans no han complert els pactes amb Junts a Catalunya, en al·lusió a l’acord d’investidura de Pere Aragonès. “Com poden exigir a l’Estat que compleixi els acords, si els acords que tu mateix tens a Catalunya no els has acomplert?”, s’ha preguntat Turull.

Així ho ha dit en la seva intervenció en la jornada municipalista de JxCat celebrada a Sabadell a la qual han assistit el gruix de candidats del partit a la demarcaciói l’endemà de les declaracions d’Aragonès en què va avisar al govern espanyol que el conflicte català “no ha acabat” i que “no es poden consentir passos enrere” en la taula de diàleg.

D’altra banda, Turull també ha criticat l’“hipocresia política” d’ERC amb la Ronda del Vallès (B-40). “N’hi ha que tenen un discurs diferent per a cada institució. Demà aniran amb la pancarta contra la Ronda del Vallès i aquest mateix partit per aguantar el poder pel poder el defensarà a la Generalitat”, ha exposat. En canvi, ha defensat que Junts “sempre ha dit el mateix, que les infraestructures no estan renyides amb el respecte al medi ambient i la biodiversitat”. Sobre la ronda del Vallès “nosaltres tenim el mateix discurs a Sabadell, Terrassa, al Parlament i a Madrid”, ha reblat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia