Política

Uns 4.000 civils encara són a Bakhmut

Entre les persones que viuen a l’actual epicentre dels combats entre les tropes russes i ucraïneses hi ha 38 criatures

Uns 4.000 civils, entre els quals hi ha 38 criatures, encara són a la ciutat de Bakhmut, l’actual epicentre dels combats entre les tropes russes i ucraïneses, segons ha informat la ministra ucraïnesa per a la Reintegració dels Territoris Temporalment Ocupats, Iryna Vereshchuk.

Abans de la invasió per part de Rússia, en aquesta ciutat de la regió de Donetsk hi vivien més de 70.000 persones, entre les quals hi havia 12.000 criatures, xifres que signifiquen que el 95% dels residents han estat evacuats, ha precisat, i ha afegit que actualment, i a causa dels intensos bombardejos, és molt difícil accedir a la ciutat. Les persones que no se n’han anat s’amaguen als soterranis, però no deixen coordenades perquè se les pugui trobar.

El ministeri assenyala que hi ha equips especials d’evacuació i vehicles blindats. “La gent no se’n va pels combats i el buit d’informació. Hi ha dificultats de comunicació i la gent està en situació d’estrès a causa dels intensos bombardejos. No aprecien l’amenaça real per als civils”, ha afegit Vereshchuk.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia