Política

POlÍTICA

Cheriha: “Prop de la meitat de la població de Salt no és representada a l’Ajuntament”

El cap de llista de Salt En Comú Podem rep el suport de la diputada Jess González

Anna Portillo i Rony López seran els números 2 i 3 de la candidatura

Jess González, diputada d’En Comú Podem al Parlament, ha presentat avui a Salt el candidat a l’alcaldia per Salt En Comú Podem: Tarek Cheriha. González ha volgut destacar el valor de la joventut dels components de la llista de Salt En Comú Podem: “Els joves són el present i em fa molta il·lusió acompanyar el llançament d’aquesta candidatura plena de frescor, ganes, idees i joves sense tuteles que volen entomar les polítiques municipals i transformar Salt”.

Cheriha ha iniciat la seva intervenció amb una pregunta retòrica: “Què pensaríeu si us digués que, per exemple, al Parlament de Catalunya no hi hagués cap diputada dona, ni una de sola, excloent la meitat de la població del país? Segurament pensaríeu que això és inadmissible, que no és tolerable, que no es pot excloure la meitat de la població. Això és el que passa a Salt, on prop de la meitat de la població no està representada a l’ajuntament”.

A banda de Cheriha, hi havia també presents la número 2 de la llista, Anna Portillo i el número 3, Rony López. Anna Portillo té 25 anys i és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Girona. Actualment, compagina els estudis de Dret de Grau a la UOC i la feina en el departament de finances en el sector privat. Saltenca d’adopció, activa des de ben jove en moviments socials, passant per l’AVVBV de Girona, el Front d’Estudiants de la UdG i la Junta de la Facultat de Dret, entre d’altres.

Rony Ariel López té 23 anys i és estudiant de l’últim any del doble grau en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat de Girona. Hondureny d’origen, va arribar a Salt al 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]