Política

política

Joan Salellas encapçalarà la llista de Gent de Palau

“Tenim l’objectiu de seguir governant per a tothom i el repte de seguir transformant i gestionant amb solvència el nostre ajuntament”, afirma

Divendres es va presentar oficialment a Joan Salellas com a candidat de Gent de Palau a l’alcaldia de Palau-saverdera a les eleccions municipals del proper mes de maig. L’acte, que es va fer al Centre Cívic de la població, va comptar amb molta assistència de públic.

L’actual alcaldessa de Palau-saverdera, Isabel Maria Cortada, va obrir l’acte fent un repàs dels fets i reptes assolits durant els 8 anys de mandat. Així mateix, va presentar el proper candidat de Gent de Palau, Joan Salellas, com una persona responsable, treballadora i amb vocació de servei públic.

Seguidament el cap de llista, Joan Salellas, va explicar els objectius i reptes que el poble haurà d’afrontar en la propera legislatura: “Tenim l’objectiu de seguir governant per a tothom i el repte de seguir transformant i gestionant amb solvència el nostre ajuntament”.

Per Salellas el govern de l’Ajuntament de Palau-saverdera ha de tenir tres eixos principals que han de regir les polítiques municipals: “Volem un ajuntament mediambientalment compromès, econòmicament sostenible i socialment cohesionat”.

Des de Gent de Palau es vol seguir gestionant el proper govern municipal amb rigor, proximitat i transparència cap al ciutadà. També afirmen que es treballarà tant per resoldre i millorar les qüestions del dia a dia, com per planificar i desenvolupar projectes transformadors, sostenibles i de progrés pels propers anys.

La candidatura de Gent de Palau que concorrerà a les properes eleccions és un grup format per cares noves i persones que ja tenen experiència en el govern municipal anterior. Tots junts combinen l’experiència i la solvència en la gestió de l’ajuntament assolida en les dues últimes legislatures, amb noves idees i nous projectes a desenvolupar.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Roses, Joan Plana, que va dirigir unes paraules als assistents parlant dels vincles entre els dos municipis i els valors republicans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona
rússia

Sis anys de presó per a una membre de Pussy Riot

barcelona
rússia

El Kremlin continua entossudit a culpar Kíiv de l’atemptat

barcelona