Política

Junts de Santa Cristina prioritza la seguretat, l’habitatge i les inversions

El cap de llista, Jaume Quintana, vol promoure els habitatges protegits per evitar que els joves hagin de marxar del poble

Junts per Santa Cristina d’Aro ha presentat avui el seu equip de campanya per a les municipals del mes que ve, que estarà encapçalat per Jaume Quintana, en un acte en el qual també hi assistit el president del Consell Nacional, Josep Rull. Quintana ha esbossat les principals línies de treball de Junts per als propers anys, basades en la seguretat ciutadana, l’habitatge, les inversions i els serveis. “Santa Cristina ha de recuperar una seguretat a l’alçada dels seus veïns, una policia de poble, una policia propera, amable i dialogant, però perquè es faci realitat cal replantejar el model que s’està aplicant actualment, centrat en les multes i amb afany recaptatori”, ha assenyalat l’alcaldable.

Pel que fa a l’habitatge, Quintana ha assegurat que cal garantir el dret a l’habitatge i que cal “seguir treballant” per al desenvolupament del sector Ridaura, zona on “preveiem un 35% d’habitatges protegits”. Tot això pet evitar que “els nostres fills” hagin de marxar de Santa Cristina: “Han de tenir l’oportunitat de construir-se el seu projecte de vida ara i aquí”.

També ha lamentat la “manca d’atenció a barris i urbanitzacions, algunes recepcionades i d’altres no”i que s’hagin “oblidat de persones” que no se senten escoltades: “L’objectiu és distribuir els recursos de l’Ajuntament pensant amb tots els barris i urbanitzacions que formen Santa Cristina d’Aro”.

L’alcaldable de Junts assegura que vol promoure una política “amable i dialogant” que es centri en “les persones” i que afronti els problemes amb “decisió i solvència”.

“Necessitem un ajuntament més àgil, eficaç i proper. Que sàpiga escoltar, que busqui solucions i que sigui resolutiu. A Santa Cristina d’Aro cal un nou impuls basat en tres eixos que engloben la nostra societat: la joventut, l’experiència i la saviesa de la gent, units en un equip capaç, dinàmic i que farà tot el possible per solucionar els problemes de la nostra gent”, ha conclòs Quintana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a europa

Almenys vuit morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona
política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona
Política

El Parlament dona suport als encausats de Tsunami

barcelona
orient mitjà

L’Iran minimitza l’atac a Esfahan i no dona senyals de resposta

barcelona
Política

ERC formalitza la proposta d’un cara a cara entre Aragonès i Puigdemont

barcelona
política

Els homes joves són els més espanyolistes, segons una enquesta d’Òmnium

barcelona
política

Aprovada la partida urgent de 142 milions per fer front a la sequera

barcelona
política

El Parlament convalida el decret per salvar 1.850 milions dels pressupostos fallits

barcelona