Política

barcelona

Collboni obre polèmica en no prioritzar la unió del tramvia

L’alcaldable del PSC diu que el proper mandat cal “digerir” primer les obres que es fan i BComú l’acusa d’apropar-se a Trias amb una possible aturada del projecte

PSC i Barcelona en Comú han polemitzat avui pel projecte d’unió del tramvia per la Diagonal de la ciutat. L’alcaldable socialista de Barcelona, Jaume Collboni, afirmava ahir en un acte al Círculo Ecuestre que la unió de traçats del Trambaix i el Trambesòs per la Diagona no era una obra prioritària per al proper mandat municipal. Tot i reafirmar que el tramvia s’ha d’unir, Collboni defensa no fer cap més tram d’obra fins a “digerir” les obres que s’estan fent ara. El candidat del PSC considerava de “sentit comú” fer la connexió dels dos trams quan el servei arribi a Verdaguer.

La proposta ha provocat la resposta avui de la segona tinent d’alcaldia de Mobilitat de l’Ajuntament, Janet Sanz (BComú, que l’ha acusat d’apropar-se al candidat de Junts, Xavier Trias, en la campanya per aturar les obres d’unió per la Diagonal. Sanz ha demanat a Collboni que no faci “electoralisme” amb un projecte que considera necessari i després que s’hagi aconseguit “desbloquejar” aquesta “infraestructura indispensable”.

Finalment, la tercera tinenta d’alcaldia, la socialista Laia Bonet, ha sortit en defensa del compromís del PSC amb el tramvia però apuntalant la posició de Collboni. Bonet reivindica que la connexió del tramvia per la Diagonal “és clau” però ha defensat que primer s’acabin totes les obres que afecten la mobilitat per veure “com aquesta ciutat s’adapta”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]