Política

Eleccions municipals

Esquerra Caldes Malavella presenta candidatura i projecte

El candidat a l’alcaldia, Josep Maria Fugarolas, ha destacat que “la candidatura d’Esquerra és un grup de persones que ens estimem Caldes. Gent trempada i diversa que treballarem perquè Caldes sigui un poble amable i cohesionat. Un poble per a tothom.”

Esquerra Caldes de Malavella ha presentat la seva candidatura i el seu projecte per les properes eleccions municipals del 28 de maig. El grup republicà ha presentat l’equip que els representarà a l’escomesa electoral, així com les principals línies del seu projecte anomenat “Per tu, per tothom, per Caldes”.

El candidat a l’alcaldia Josep Maria Fugarolas, ha destacat que “la candidatura d’Esquerra és un grup de persones que ens estimem Caldes. Gent trempada i diversa que treballarem perquè Caldes sigui un poble amable i cohesionat. Un poble per a tothom”.

Tot seguit, l’alcaldable ha exercit de mestre de cerimònies presentant a les persones que formen la llista. Fugarolas ha remarcat que “és un autèntic privilegi liderar aquest gran equip de persones. Sense elles no haguéssim pogut fer realitat aquest nou projecte”.

Un cop finalitzada la presentació, els republicans han explicat les seves propostes claus per millorar el municipi. Entre aquestes, com reproduïm a través de la nota de premsa publicada avui, hi figuren la recuperació del Casino com un autèntic Ateneu Popular que serveixi com a lloc de trobada per a la gent del poble i les entitats; treballar per tenir un centre integral d’atenció a la gent gran; renovar les zones d’esbarjo i parcs infantils, fent-los accessibles i inclusius o treballar per disposar d’una nova pista esportiva per tal de facilitar les activitats d’entrenament i competició i oferint un major ventall d’horaris i d’espais als esportistes de Caldes.

Així mateix, també hi ha d’altres propostes com construir una sala de vetlla, per tal de no haver-se des desplaçar a pobles veïns en aquells moments difícils o millorar les connexions entre el nucli, els veïnats i les urbanitzacions, ampliant i millorant els seus accessos i la xarxa de camins públics.

Fugarolas ha acabat l’acte agraint l’assistència i remarcant que “caldencs i caldenques, em presento per ser el vostre alcalde amb humilitat i sentit de la responsabilitat, però també amb molta il·lusió i ganes de liderar un nou equip de govern a l’Ajuntament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

nacions unides

L’Aràbia Saudita presidirà l’òrgan de l’ONU sobre drets de les dones

barcelona
GIRONA

Dani Cornellà serà el cap de llista de la CUP a la demarcació

GIRONA
política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid
Pròxim Orient

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona