Política

Sánchez demana el vot a Tarragona per barrar el pas a “la Catalunya de la confrontació del 2017”

Critica la dreta en l’acte central del PSC a Tarragona, en què ha donat suport a l’alcaldable del partit, Rubén Viñuales

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha protagonitzat aquest divendres l’acte final de campanya del candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, per donar-li i suport i ho ha fet amb apel·lacions directes al conflicte català. Ha assegurat que “també cal votar el Partit Socialista” per evitar “tornar a la Catalunya del 2017, la de la confrontació, la discrepància i desunió”. Per això, ha dit que la papereta socialista és la que representa “una immensa majoria de ciutadans que volem que Espanya i Catalunya avancin en convivència, concòrdia amb drets i justícia social”.

En aquest discurs ple de referències a la qüestió catalana, ha posat al mateix sac el bloc conservador liderat pel PP i l’independentisme: alhora que ha argumentat que “La dreta vol tornar a un passat que no volem, que és l’Espanya del 2013, de la conflictivitat social, de la precarietat social i les privatitzacions”, ha afegit que succeeix el mateix amb l’independentisme que vol tornar a la dinàmica del 2017. Sánchez ha atacat la dreta a qui ha acusat de cridar “l’apocalipsis” en cada reforma del govern espanyol.

També ha defensat la política de “convivència de concòrdia i de diàleg permanent” amb el govern de la Generalitat. L’alcaldable socialista a Tarragona, que aspira a reconquerir la governança de la ciutat, procedeix de Ciutadans i té el gran objectiu de recuperar el vot perdut al partit taronja per assegurar-se la batllia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona