Política

Estats Units

Elon Musk torna a ser l’home més ric del món, segons Bloomberg

A la llista Forbes, el fundador de Tesla, SpaceX i amo de Twitter és el segon, per darrere del propietari de Luis Vuitton, Bernard Arnault

Jeff Bezos és la tercera persona amb més diners al món

El fundador de Tesla i SpaceX, Elon Musk (51), torna a ser l’home més ric del món, segons la llista que elabora l’agència de notícies i serveis financers Bloomberg, tot i que és el segon al rànquing que elabora la revista Forbes, per darrere del propietari de Luis Vuitton, el francès Bernard Arnault (74).

La pèrdua de valor de la xarxa social Twitter no ha impedit que l’empresari tecnològic hagi tornat encapçalar el recompte de Bllomberg Billionaires, que li atribueix un patrimoni net de 192.000 milions de dòlars, davant els 187.000 milions d’Arnault, que ha baixat al segon lloc després de la caiguda de les accions del conglomerat LVMH (Luis Vuitton, Dior i Celine) a la borsa de París.

La llista Forbes , en canvi, estima en 212.000 milions de dòlars el patrimoni net d’Arnault i en 202.400 milions el de Musk, tot i que també reflecteix un retrocés del patrimoni del francès.

Els dos rànquings sí que coincideixen en què el fundador i president executiu d’Amazon, Jeff Bezos, té la tercera fortuna mundial, que els dos mitjans valoren al voltant dels 146.000 milions de dòlars.

També coincideixen que Francoise Bettencourt Meyers (L’Oreal) és la primera dona més rica, tot i que Bloomerg la situa en la dotzena posició i Forbes en la catorzena, amb un patrimoni de 85.500 milions de dòlars en tots dos casos.

Amancio Ortega és l’empresari espanyol més ric del planeta. Bloomberg el situa en el catorzè lloc amb 67.800 milions de dòlars i Forbes, en el quinzè, però amb 81.400 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a europa

Un avió de combat rus s’estavella prop de Sebastòpol, a Crimea

barcelona
POLÍTICA

Jaume Veray serà el candidat del PP per Girona

GIRONA
sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ exigeix a Israel que deixi d'impedir l'accés d'ajuda humanitària

barcelona