Política

Moratinos normalitza les relacions entre Caracas i Madrid després del "Per què no calles?" del rei

Món

El ministre d'Afers Estrangers i Cooperació, Miguel Ángel Moratinos, ha afirmat aquest dimecres que s'obrirà una nova etapa "intensa i solidària" en les relacions entre Espanya i Veneçuela i ha precisat que s'intensificarà el contacte entre les dues nacions, segons han informat fonts diplomàtiques espanyoles.

Després de la reunió mantinguda entre Moratinos i el president veneçolà, Hugo Chávez, el ministre espanyol ha assegurat que les relacions bilaterals entre els dos països es troben normalitzades i que han decidit girar full després de l'incident que van protagonitzar el rei Joan Carles i Chávez, quan el cap d'Estat espanyol li va etzibar el famós "Per què no calles?" durant la cimera iberoamericana de Santiago de Xile el novembre passat.

Dues hores després que comencés la reunió al palau de Miraflores, Moratinos ha manifestat que Chávez li havia expressat el seu desig de poder ser present a l'Expo de Saragossa. Tot i això, no ha fet referència a una possible reunió amb el president espanyol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.