Política

Borràs s’oposa a un pacte amb ERC i el PSC a Ripoll

Creu que s’ha d’mpedir que el partit d’extrema dreta Aliança Catalana governi al municipi

La presidenta de Junts argumenta que “no és correcte” un cordó sanitari per “contradir la voluntat popular”

La presidenta de Junts, Laura Borràs, s’oposa a un pacte amb ERC i el PSC per impedir que el partit d’extrema dreta Aliança Catalana governi a Ripoll. “Jo no en soc partidària. Penso que si defenso que contradir la voluntat popular quan ens perjudica no és correcte; fer-ho quan ens afavoreix, tampoc”, ha replicat aquest diumenge a una piulada de Sílvia Orriols, líder d’Aliança Catalana, que es queixava d’un possible acord entre Junts, ERC i el PSC per desbancar-la de l’alcaldia de Ripoll. Poc després, aquesta dirigent xenòfoba ha donat les gràcies a Borràs per fer públic el seu posicionament: “Gràcies, Laura, per respectar la voluntat popular”, segons informa l’ACN. La piulada de Borràs ha rebut les crítiques d'ERC i la CUP, i llavors l'expresidenta del Parlament n0ha fet una segona explicant que "com a norma general" aposta per respectar la llista més votada i "deixar-los governar un temps" perquè la gent vegi "el seu autèntic rostre", "si saben o no governar". "I llavors foragitar-los sense convertir-los en víctimes i fent-los créixer", ha afegit. Borràs ha assegurat que "sempre" ha combatut l'extrema dreta.

La formació d’ultradreta Aliança Catalana va guanyar les eleccions municipals del 28-M a Ripoll amb més del 30% dels vots i 6 regidors quedant per davant de Junts (3 regidors), ERC (3 regidors), el PSC (2 regidors), Alternativa per Ripoll-CUP (2 regidors) i Som-hi Ripoll-Independents pel Ripollès-Independents de Catalunya (1 regidor).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia