Política

Vilafant presenta un cartipàs per afrontar els reptes de futur

L’alcaldessa Montse De La Llave va donar compte ahir al ple de les delegacions que ha fet als regidors que formen el govern municipal de Vilafant. Un document organitzatiu que crea noves àrees com la de Desenvolupament Sostenible o la de Relacions Estratègiques, un organigrama que disposarà de quatre tinences d’alcaldia repartides entre els tres grups que formen el govern municipal.

Així doncs, l’alcaldessa-presidenta, Montse De La Llave s’ocuparà de les àrees d’Urbanisme, Obres i Mobilitat, també gestionarà les àrees d’habitatge i Igualtat. El primer tinent d’alcaldia, Francesc Gaspar, s’encarregarà de Promoció Econòmica, Relacions Estratègiques, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. D’altra banda, la regidora Rebeca López, segona tinent d’alcaldia, portarà les àrees de Benestar i Salut, Brigada Municipal i Festes Populars. Víctor Grau, tercer tinent, gestionarà Hisenda i Economia, les àrees de Joventut i Esport i la de Desenvolupament Sostenible. Finalment, la quarta tinent, Dolors Caballero s’ocuparà dels temes relacionats amb el Medi Ambient, el Patrimoni Municipal i els Recursos Humans. Per una banda, el regidor Xavi García s’encarregarà de Medi Ambient, Patrimoni Municipal i Recursos Humans, mentre que la regidora Meritxell Novillo, gestionarà Via Pública, Serveis Públics, Transparència i Bon Govern.

ERC Vilafant denuncia l’augment de les retribucions del nou cartipàs

ERC Vilafant ha valorat de manera molt negativa el nou cartipàs municipal que es va aprovar el darrer ple d’ahir. Sergi Palomeras, el portaveu republicà, assegura que “la informació de tots els punts del ple ens va arribar sense una comissió informativa prèvia ni una Junta de Portaveus per poder valorar-la i fer-hi aportacions. A més, al mateix moment del ple, es va afegir la creació d’unes reunions de treball de l’equip de govern, establertes en 3 a la setmana, i que no apareixien a la documentació que se’ns havia fet arribar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

regne unit

Cop dels laboristes a Sunak

barcelona
guerra a gaza

Turquia talla totes les relacions comercials amb Israel

barcelona
Àlex Neira
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres (PSC)

“Venia de fer de policia amb molts quilòmetres de carrer”

Sant Andreu de Llavaneres
12 DE MAIG

El ‘presidente’ és Pedro

Sant Boi de Llobregat

Més mobilitat ferroviària

Girona
política

Estudiants desencantats

LA BISBAL D’EMPORDÀ

Cañigueral defensa l’impuls del contingut audiovisual en català per als infants

LA BISBAL D’EMPORDÀ
israel

L’Exèrcit israelià nomena el substitut del cap dels serveis d'Intel·ligència

barcelona
GIRONA

Ernest Urtasun: “Salvador Illa no està preparat per governar”

GIRONA