Política

L’Ajuntament de Banyoles aprova el cartipàs per aquest mandat

El govern municipal s’organitzarà al voltant de set grans àrees

L’Ajuntament de Banyoles ha aprovat en sessió extraordinària l’organització del govern local. L’alcalde, Miquel Noguer, ha destacat que es tracta d’un govern que “dóna continuïtat a la línia traçada en els darrers mandats per encarar els grans projectes de ciutat”.

En aquest sentit, Jordi Congost serà el primer tinent d’alcalde; Ester Busquets; la segona; Miquel Cuenca, el tercer i Anna Tarafa, el quart.

Pel que fa al cartipàs municipal, el govern s’organitzarà a partir de set grans àrees de gestió. Jordi Congost encapçalarà l’àrea de Polítiques Territorials i Esports, a través de la qual es gestionarà Urbanisme i Activitats, Habitatge, Esports i Participació Ciutadana. Aquesta ultima anirà al càrrec de la nova regidora Ariadna Llop.

D’altra banda, Ester Busquets encapçalarà l’àrea de Polítiques Socials, Educació i Joventut. La mateixa Ester Busquets s’ocuparà de Polítiques Socials, mentre que Nani Comalat, la nova regidora, s’encarregarà d’Educació. Ariadna Llop tornarà a gestionar un altra àrea, aquest cop la de Joventut.

El tercer tinent, Miquel Cuenca, continuarà al capdavant de l’àrea de Cultura, Patrimoni Cultural i Festes, mentre que Anna Tarafa gestionarà Promoció Econòmica, Comerç i Turisme. Albert Tubert es responsabilitzarà de Polítiques Mediambientals i Gemma Feixas de l’Àrea d’Economia, Recursos Humans i Administració. Dins d’aquesta àrea, se situarà la regidoria d’Administració i Tecnologies de la Informació i la Comunicació encapçalada per Josep Maria Teixidor. Finalment, Jordi Carretero serà l’encarregat de l’Àrea de Polítiques de Seguretat Pública i Espai Públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia