Política

Els Comuns volen incorporar la memòria democràtica al currículum escolar

Júlia Boada Danés, candidata de Sumar en Conú Podem al Congrés per les comarques gironines, va destacar la necessitat d’incorporar la memòria democràtica al currículum escolar en un acte realitzat a Figueres“: “És una de les principals propostes que tenim. La memòria històrica s’hauria d’incorporar al currículum escolar, tal com recull la Llei de Memòria Històrica, i per fer-ho en condicions apostem també perquès es formi en aquesta matèria al professorat”. Alhora, va mostrar el suport al manifest En defensa de la memòria democràtica: “la ciutadania del present i del futur ha d’atendre el seu passat i honorar-lo amb la seva memòria”. En conseqüència, va mencionar el perill que suposa l’ascens de l’extrema dreta a Espanya, i el posicionament de PP i Vox, que volen derogar les polítiques públiques de memòria democràtica.

Danés va estar acompanyada per Jèssica Albiach, presidenta d’En Comú Podem al Parlament.-Albiach també va protagonitzar una defensa de la memòria democràtica: “Avui és més important que mai votar amb memòria. Cal recordar que a les comarques gironines hi ha un escó que està en disputa entre Vox i Sumar. A més, és l’única papereta decisiva per tenir al govern central un govern progressista, la millor manera de protegir i defensar a Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia