Política

Junts recorda a ERC que mentre seia a la taula de diàleg, “Marlaska ens espiava”

Noguera avisa Sánchez que “ni hi ha retrobament, ni reconciliació ni punyetes!”

Junts per Catalunya ha aprofitat que s’ha destapat un nou cas d’infiltració policial a organitzacions independentistes per carregar contra l’Estat i el govern de Pedro Sánchez que ho permetia, però també contra ERC que seia ingènua a la taula de diàleg. La candidata a les eleccions del 23-J, Míriam Nogueras, ha lamentat que no ha canviat res amb Sáchez, que ha posat “tots els recursos de l’Estat” per “perseguir” l’independentisme. “Pedro Sánchez, Yolanda Díaz, Irene Montero i tots els amiguets de l’esquerra espanyola han mantingut l’ordre d’acabar amb nosaltres”, els ha etzibat Nogueras en un míting a Calella. La candidata de Junts però, n’ha fet còmplice també a ERC: I el cap de llista al Senat, antoni Castellà, ha lamentat que “mentre els republicans estaven al parany de la taula de diàleg, el ministre Marlaska ens infiltrava”.

La cap de llista de Junts per Catalunya ha acusat el PSOE i Podem de “mantenir” la directiva d’intel·ligència nacional que havia aprovat Mariano Rajoy el 2012. “El punt era acabar amb el terrorisme gihadista. Però el punt 2 era acabar amb l’independentisme català”, ha denunciat Nogueras. Segons ha afegit, “això vol dir que l’Estat espanyol pot fer servir tots els recursos humans i econòmics per acabar amb nosaltres”.

“Aquí no hi ha ni retrobament, ni reconciliació, ni punyetes”, ha dit a Sánchez, Díaz i Montero La candidata també ha apuntat contra ERC, sense mencionar-la: “Mentrestant, aquí, alguns fent politiqueta”.

El cap de llista al Senat, Antoni Castellà, sí que ha mencionat els republicans. Ho ha fet per a assenyalar que la infiltració de la Policia Nacional “ha estat finançada amb els pressupostos ingènuament aprovats pels companys d’ERC”. Ha criticat que Esquerra Republicana “va caure en el parany de la taula de diàleg” mentre “els Marlaskas de torn anaven infiltrant”. En aquest context, el líder de Demòcrates ha “demanat” al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “denunciï i persegueixi” aquestes accions de la policia espanyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries