Política

Agustí Badosa, investit nou president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

El plenari estarà format per 33 consellers: 13 de JUNTS, 11 d’ERC, 4 del PSC, 3 de Tots per l’Empordà, 1 de VOX i 1 d’AMUNT

L’alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa, ja és el nou president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà després d’aconseguir la majoria dels vots del plenari. Badosa ha obtingut 17 vots; Agnès Lladó (ERC), 11, Jaume Mach (Amunt) 1, Ignasi Mulleras (VOX) 1 i 3 vots en blanc de Tots per l’Empordà. D’aquesta manera, el pacte de govern amb el PSC ha garantit la continuïtat de JUNTS al capdavant de l’ens comarcal. Fruit dels darrers comicis municipals el plenari estarà format per 33 consellers: 13 de JUNTS, 11 d’ERC, 4 del PSC, 3 de Tots per l’Empordà, 1 de VOX i 1 d’AMUNT.

En el seu discurs, el nou president ha presentat els principals eixos del seu mandat: incrementar l’atenció a les persones més desfavorides; ser corresponsables amb tot allò que té a veure amb la situació climàtica: promoure la generació d’activitat; i incrementar i millorar els serveis prestats a la ciutadania. “Hi ha feina per a tothom i tothom serà benvingut a col·laborar en aquesta tasca de servir a la nostra comarca”, també ha remarcat i ha acabat dient: “ El que perseguim tots és que d’aquí quatre anys l’Alt Empordà sigui una comarca millor i en definitiva perquè la gent hi visqui millor”.

Agustí Badosa és Enginyer Superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA Executive per la EAE i la UPC, ha exercit com a director d’operacions en diverses empreses del sector privat.

Va començar la seva carrera política com a regidor de Sant Pere Pescador l’any 2007, municipi d’on és alcalde des de 2015 fins al dia d’avui. Ha estat conseller comarcal i vicepresident del Consell Comarcal, al capdavant de qüestions mediambientals i de promoció turística.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa remarca ara que descarta un acord amb Junts

barcelona
estat espanyol

L’ONU demana mesures contra les lleis revisionistes de PP i Vox

barcelona
regne unit

Cop dels laboristes a Sunak

barcelona
guerra a gaza

Turquia talla totes les relacions comercials amb Israel

barcelona
Àlex Neira
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres (PSC)

“Venia de fer de policia amb molts quilòmetres de carrer”

Sant Andreu de Llavaneres
12 DE MAIG

El ‘presidente’ és Pedro

Sant Boi de Llobregat

Més mobilitat ferroviària

Girona
política

Estudiants desencantats

LA BISBAL D’EMPORDÀ

Cañigueral defensa l’impuls del contingut audiovisual en català per als infants

LA BISBAL D’EMPORDÀ