Política

CASSÀ DE LA SELVA

La residència geriàtrica de Cassà amplia el nombre de places públiques

L’Ajuntament de Cassà va aprovar en el ple extraordinari de dijous l’increment de les places públiques de la residència geriàtrica Sant Josep. “Això representarà una millora de les condicions econòmiques, tant dels usuaris com de l’Ajuntament”, va valorar l’alcalde de Cassà, Pau Presas (Fem Cassà), durant el ple. Aquest increment, que es fa en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, no representa una ampliació del nombre total de places, que és de 174 de residència i 14 de centre de dia. Són places que passaran de ser privades a públiques. En concret, hi haurà deu places públiques més de residència i set més de centre de dia.

El ple extraordinari també va aprovar el projecte per poder accedir a una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per a la renovació de la xarxa d’aigua potable. El termini de les subvencions es va obrir el 22 de juny passat i s’acabarà el 29 de setembre. La subvenció seria per a actuacions de millora i renovació de la xarxa de subministrament d’aigua en baixa, amb un topall màxim de 300.000 euros o un 85% del cost. L’actuació tindria lloc als carrer del Remei i del Molí i serviria per canviar un tram de canonada de fibrociment de 750 metres i 74 escomeses de connexió. “Amb aquesta substitució serviria per reduir les pèrdues d’aigua”, va assenyalar el regidor d’Urbanisme, Christian Cortés (Junts).

A més, el ple va aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions a les entitats esportives, amb algunes modificacions respecte de les anteriors. En concret, les entitats amb equips en divisions estatal tindran més punts i també es tindran en compte les despeses de subministrament de clubs amb instal·lacions pròpies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona