Política

CONFLICTE BÈL·LIC A L’EST D’EUROPA

Rússia torna a atacar la regió d’Odessa per segona nit consecutiva

Aquest cop l’objectiu de les tropes russes ha estat la ciutat d’Izmail, un dels dos principals ports d’exportació de cereals d’Ucraïna a través del riu Danubi

Moscou afirma que ha destruït quatre llanxes que transportaven tropes de desembarcament ucraïneses que es dirigien a la península de Crimea

Rússia ha llançat la matinada d’aquest dilluns per segona nit consecutiva un atac amb drons a la regió d’Odessa, segons informa el diari The Guardian. El governador de la regió, Oleg Kiper, ha afirmat que Moscou ha atacat durant gairebé dues hores la ciutat d’Izmail, un dels dos principals ports d’exportació de cereals d’Ucraïna a través del riu Danubi, al sud de la regió.

Diumenge a la matinada Rússia va atacar el port de Reni, també al Danubi, i el ministeri de Defensa rus va dir que els drons havien colpejat els dipòsits de combustible utilitzats per l’exèrcit ucraïnès.

Rússia ha tingut cada cop més en el seu punt de mira la infraestructura portuària des que al juliol es va retirar de l’acord negociat per l’ONU i Turquia que havia permès a Ucraïna exportar el seu gra a través dels seus ports del mar Negre.

Per altra banda, el ministeri de Defensa rus ha afirmat aquest dilluns que ha destruït quatre llanxes que transportaven tropes de desembarcament ucraïneses al mar Negre que es dirigien a Tarkhankut, a la península de Crimea. El ministeri també ha informat que ha destruït drons ucraïnesos sobre el mar Negre prop de Crimea i sobre el territori de la regió fronterera de Kursk. En els darrers dies s’han intensificat els intents ucraïneses de desembarcar a la península i d’atacar el pont de Crimea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia