Política

Nogueras avisa el PSOE: “no afluixarem com fan altres”

La portaveu de Junts al Congrés adverteix que no rebaixaran demandes en la negociació de la investidura de Sánchez

La diputada defensa que “Catalunya estarà al centre de tot”

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha advertit aquest dissabte el PSOE que “no rebaixarem demandes, com sembla que fan alguns” en la negociació de la investidura de Pedro Sánchez, sense esmentar ERC. I que el seu partit, a més, “cobra per avançat”. Nogueras s’ha expressat així en la seva intervenció al consell nacional de Junts a Mataró, en què ha assegurat que el seu partit és el que “aguanta la posició”. “No afluixarem, no ens tremolaran les cames”, ha expressat.

“Si el PSOE vol negociar amb Junts ja sap perfectament quin és el seu marge de negociació”, ha prosseguit Nogueras, que ha demanat als socialistes que no pensin, com l’expresident Mariano Rajoy, que “el temps arreglarà els problemes, perquè es poden emportar sorpreses, i això va tant pel català com per l’amnistia”. “Que ningú s’equivoqui, això no es tracta de reformar Espanya, que sembla que és en el que treballen alguns, sinó es tracta de no perdre la nació”, ha afegit, I ha reblat: “Això va pel català i també per l’amnistia”

Després que la Mesa del Congrés presidida per la socialista Francina Armengol hagi aprovat l’ús del català i que el govern central estigui intentant oficialitzar-ne l’ús a la UE, Nogueras ha remarcat que “Catalunya comença a cobrar i cobra per avançat”.

“Nosaltres no fem res a canvi de res i ja s’ha començat a recuperar el respecte que alguns havien contribuït que es perdés, i mentre depengui de nosaltres Catalunya estarà al centre de tot, sense renúncies i amb tota la fermesa”, ha afegit.

D’altra banda, la diputada ha tingut unes paraules de “solidaritat i reconeixement” per a l’exconseller d’Interior Miquel Buch, condemnat a quatre anys i mig de presó i 20 d’inhabilitació per haver contractat d’assessor un sergent dels Mossos d’Esquadra perquè continués escortant l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont quan va marxar de Catalunya el 2017. “L’escarni i la venjança és l’únic llenguatge que coneixen, però encara no saben qui tenen al davant; nosaltres no cedirem ni mig mil·límetre en la defensa del nostre país, els nostres drets i el benestar dels ciutadans de Catalunya “, ha manifestat Nogueras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia