Política

política

Els regidors de Junts a Sant Feliu de Pallerols acusen el govern de menysprear-los i dimiteixen en bloc

Per la seva banda, l’equip de govern d’ERC assegura que estan sorpresos per la decisió i que l’oposició ha tingut “en tot moment” accés a la informació municipal

Els tres regidors de Junts (CM) de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallarols han dimitit en bloc després d’acusar el govern de menysprear-los. Així ho anunciava aquest dilluns el grup municipal a través d’un comunicat, on lamentaven que en els plens i la reunió de la comissió especial de comptes que hi ha hagut fins ara, les observacions que han fet “han estat vistes com una crítica i una molèstia”. També denuncien, segons l’escrit, que se’ls ha restringit l’accés a part de la documentació municipal ni se’ls ha lliurat la documentació sol·licitada per instància.

Per aquests motiu, el grup municipal remarca que “tot això posa de manifest un desinterès en desenvolupar amb rigor el bon govern municipal i un menyspreu cap a la tasca pròpia de l’oposició, element que considerem que són imprescindible en una administració democràtica, com és el nostre Ajuntament”.

Per altra banda, els tres regidors subratllen que aquesta suposada manca de rigor “pot tenir conseqüències negatives” perquè “podria donar lloc a l’increment del preu del cost d’execució de les obres o la pèrdua de subvencions per tramitacions incorrectes, entre altres”.

Units per Sant Feliu, ‘sorpresos’

Els tres regidors de Junts, Quim Andrés, Nil Port i Gemma Grabalosa, integraven l’oposició davant els sis d’Units per Sant Feliu (ERC) que formen el govern amb majoria absoluta. Aquests últims asseguren que estan “sorpresos” per la decisió de Junts, només tres mesos després d’haver començat el mandat. D’aquesta manera, l’equip de govern exposa que dels quatre plens que s’han dut a terme, dos han estat per definir la composició del consistori i un tercer va ser extraordinari.

Pel que fa a les diverses informacions que havia demanat l’oposició, Units per Sant Feliu defensa que se’ls hi va fer arribar “dins el període legal establert”, tot i que Junts assegura que la informació no va ser completa. També remarquen que els regidors de l’oposició “han tingut accés en tot moment a la carpeta informàtica del regidor, on hi ha documentació a la qual tenen accés com a membres del consistori”. A més, afegeixen que l’alcalde “sempre s’ha ofert” a revisar qualsevol documentació. Per tot això, recalquen que no estan d’acord que es parli de “manca de transparència” i “lamenten” que els tres regidors de Junts hagin decidit plegar. Finalment, l’equip de govern agraeix la feina feta pels representants del grup municipal de Junts i es posa a disposició de la ciutadania per aclarir qualsevol dubte de la situació .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries