Política

El PSC inicia una campanya per omplir el Sant Jordi amb 20.000 persones el 6 de març

Eleccions 9 de Març

El PSC ha llançat avui una campanya amb el lema Si tu véns el 6 de març al Sant Jordi serem més, per intentar omplir amb 20.000 simpatitzants el Palau Sant Jordi de Barcelona en el míting final dels socialistes, en què intervindran José Luis Rodríguez Zapatero i Felipe González.
"L'objectiu és omplir el Sant Jordi i per això estem treballant", ha afirmat el secretari d'organització del PSC i responsable de la campanya dels socialistes catalans, José Zaragoza.

El dirigent del PSC ha assegurat que el seu partit va ser el primer a organitzar un míting polític en aquest escenari, en concret el 1991, i que amb vista al tancament de campanya cap altra formació s'ha plantejat recórrer a un pavelló d'aquestes dimensions, que "ha sigut sempre un termòmetre de la mobilització i la intensitat política a Catalunya".

Al míting, el desè dels socialistes al Palau Sant Jordi, hi participaran Zapatero, l'expresident del govern espanyol Felipe González, la cap de llista del PSC per Barcelona, Carme Chacón; el primer secretari d'aquesta formació i president de la Generalitat, José Montilla, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, "per transmetre a la resta d'Espanya un missatge molt clar de quina és la posició majoritària dels catalans", en paraules de Zaragoza.

L'acte final de campanya tindrà lloc el 6 de març –un dijous laborable– a les 19.00 hores, segons ha concretat Zaragoza, abans d'assegurar que serà l'únic míting que queda en què participaran Zapatero i González a Catalunya.

"Farem un esforç de mobilització. Aquestes eleccions es poden guanyar, però no estan guanyades", ha sentenciat el secretari d'organització del PSC.

La militància
Els socialistes catalans ja van començar ahir a mobilitzar la seva militància per aconseguir omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona, amb capacitat per a unes 20.000 persones.

Abans de l'inici del míting d'ahir de Chacón a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) es van invitar els assistents a anar el 6 de març al Palau Sant Jordi en els autocars que s'habilitaran per a l'ocasió.

La primera pista de l'escenari del míting final de campanya dels socialistes la va donar dissabte passat Felipe González durant un míting a Tarragona.

"Que l'onada creixi fins que omplim el dia 6 el Palau Sant Jordi i omplim les urnes de vots", va afirmar el que va ser president espanyol entre el 1982 i el 1996 per animar els ciutadans a participar a l'acte i anar a votar el 9 de març.

Aquell dia, el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha admès que el Palau Sant Jordi era un dels escenaris que s'estudiaven, amb el Palau Blaugrana, on José Montilla, també acompanyat de Zapatero, va finalitzar la campanya de les passades eleccions autonòmiques, l'octubre del 2006.

El 2004, Zapatero va reunir també 18.000 persones al Palau Sant Jordi de Barcelona amb motiu de les eleccions europees.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Països Baixos

L’extrema dreta multiplica per set els resultats a les europees, segons els sondejos

Barcelona
Estat Espanyol

El jutge defensa que pot citar Begoña Gómez enmig del període electoral

Barcelona
la crònica

Una fundació que encén els ànims

política

ERC defensarà comptabilitzar els vots dels exiliats al Parlament

barcelona
estats units

Un jutge ordena a Steve Bannon, exassessor de Trump, ingressar a presó el juliol

barcelona
alemanya

Scohlz defensa les deportacions a l’Afganistan i Síria després de l’atac a Mannheim

barcelona
Guerra a Europa

Biden i Macron prometen mantenir el suport a Ucraïna

Barcelona
política

L’Audiència obliga a portar a judici subvencions de l’exconseller Homs

barcelona

Serret visita una de les empreses gironines beneficiaria de més fons europeus

girona