Política

Zapatero subvencionarà la contractació d'educadors infantils a les empreses

Eleccions 9 de març

El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat que si guanya les eleccions concedirà finançament a les empreses que, a petició d'almenys sis treballadors, contractin un educador infantil per a fer-se càrrec dels nens d'entre zero i tres anys.

"L'objectiu és que en aquelles empreses on hi hagi sis treballadors que ho sol·licitin hi hagi un educador que es faci càrrec de l'educació infantil, per descomptat amb el suport i el finançament del govern, per als nens de zero a tres anys", ha explicat Zapatero en un acte a la seu d'UGT-Madrid.

A mans de la negociació col·lectiva
Fonts socialistes han explicat que aquest objectiu es deu al fet que la ràtio actual en educació de zero a tres anys és d'un educador per cada sis nens, si bé asseguren que el govern socialista s'encarregaria de subvencionar la creació de guarderies en totes les empreses quan s'aprovi en el marc de la negociació col·lectiva.

El PSOE diu ser conscient que no pot imposar a les empreses la creació de guarderies i per això ha optat per deixar l'aplicació de la seva promesa a la negociació col·lectiva. Així, una vegada que els empresaris i els treballadors segellin l'acord, el govern subvencionarà la creació del centre d'educació infantil.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.