Política

Salt contracta a 5 persones en l’àmbit municipal

Les persones contractades treballen a la biblioteca, el Centre de Recursos de Gent Gran, Habitatge, espai municipal d’Ocupació i Acollida i Ciutadania

L’Ajuntament de Salt, des de l’Espai Municipal d’ocupació (EMO), ha contractat 5 persones que participen en el programa Treball i Formació per un període de 12 mesos a jornada completa, i que han iniciat les seves noves tasques al llarg del mes passat. L’objectiu del programa és oferir la possibilitat de millora de l’ocupabilitat de les persones participants, a través d’una experiència laboral directa fent tasques d’interès social que facilitin l’adquisició de competències professionals. Aquestes cinc persones han començat a desenvolupar les seves tasques a diferents àrees de l’Ajuntament, com la biblioteca, el Centre de Recursos de Gent Gran, Habitatge, espai municipal d’Ocupació i Acollida i Ciutadania. Tasques relacionades amb la tramitació digital i l’acompanyament a la ciutadania en tràmits quotidians, contribuint a una major eficiència en la prestació de serveis i en el desenvolupament sostenible del municipi. Aquest projecte es dirigeix a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació i inscrites com a demandants d’ocupació. Aquestes noves incorporacions han estat finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que ha obtingut el municipi per una quantitat de més de 176.500 euros i el consistori es fa responsable de la formació, vestuari i material per a les seves tasques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia