Política

CONFLICTE BÈL·LIC A L’EST D’EUROPA

Rússia ataca Kíiv i Dnipropetrovsk amb míssils de creuer

Rússia ha atacat aquest divendres al matí amb un total de dinou míssils de creuer KH-101 i KH-555 les regions ucraïneses de Kíev (nord) i Dnipropetrovsk (centre), ha informat avui el portaveu de la Força Aèria ucraïnesa, Yuri Ignat, en una intervenció a la televisió i ha recollit l’agència de notícies EFE.

Les defenses aèries ucraïneses han aconseguit interceptar 14 dels 19 míssils. Els que no han pogut ser destruïts han impactat en infraestructures de la regió de Dnipropetrovsk, on una persona ha mort a l’atac, ha explicat Ignat.

Segons el cap de l’Administració Militar de Kíev, Serguí Popko, avui és el primer atac amb míssils de creuers contra la capital en 79 dies. Tots els míssils que es dirigien a Kíev han estat interceptats amb èxit per les defenses aèries ucraïneses. Els míssils han estat disparats “en diferents grups” des de nou avions de combat Tu-95, informa la Força Aèria ucraïnesa.

Segons les autoritats regionals, fragments dels míssils interceptats a la regió de Kíev han provocat danys en diversos habitatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.