Política

Cinc morts en un tiroteig a Los Angeles

El presumpte responsable de l'incident s'ha atrinxerat durant 10 hores a l'habitatge, que ha començat a cremar-se

Cinc persones, entre elles un agent de la policia i un home que havia confessat haver matat a tres membres de la seua família, han mort a Los Angeles cap a les 21:00h (hora local) d'aquest dimecres.

El presumpte responsable de l'incident s'ha atrinxerat durant 10 hores a l'habitatge, que ha començat a cremar-se sense que es conegui l'origen de l'incendi. Anit un home va trucar a la casa i el sospitós va obrir foc contra dos agents, que van resultar ferits.

Els dos agents van ser portats al Centre Mèdic Northridge, on un d'ells continua lluitant per la seva vida. L'altre, Randal Simmons, de 51 anys, ha mort a la 1 de la matinada.

Després de l'atac als dos agents, la casa va ser envoltada per uns 200 policies. Deu hores després d'atrinxerar-se, la llar es va veure envoltada en flames, encara que es desconeix com va iniciar-se l'incendi. Els bombers van acudir per apagar el foc, però no van entrar a l'interior.

L'accés als carrers principals adjacents a la casa, situada a la Vall de Sant Francisco, van ser tallats durant unes hores.

L'alcalde de Los Angeles, Antonio Villaraigosa, ha visitat la dona i els fills de l'agent mort. "Es tracta d'una tragèdia terrible i els nostres cors estan amb tots els membres de la policia de Los Angeles, que també estan patint", ha declarat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.