Política

POLÍTICA

Infraestructures, habitatge i ocupació prioritats del PSC per al Ripollès

Sílvia Paneque ha explicat que el desdoblament i modernització de l’R3, la construcció de la variant de la N-260 i la millora de l’escorxador són imprescindibles per a la comarca

Sílvia Paneque, cap de llista dels socialistes gironins, ha estat avui de visita a Campdevànol i Ripoll acompanyada dels regidors de Campdevànol Xavier Capdevila, Ripoll Enric Pérez i l’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart per exposar la prioritat del PSC per a la comarca. “Allò que ja reivindicàvem el 2021 per al Ripollès, ho continuem reivindicant aquest 2024, perquè no han arribat inversions a la comarca durant aquests anys.

Continuem parlant de l’R3 i el seu desdoblament i modernització i del túnel d’Aiguafreda el Figaró que milloraria la mobilitat i els temps de desplaçament a Barcelona. Continuem parlant de la N-260, de la que la Generalitat encara no ha executat els projectes. I també, incorporen la necessària millora de l’escorxador. Hi ha hagut càrrecs de màxim nivell d’aquesta comarca a la Generalitat de Catalunya i no han fet res perquè aquesta inversió arribés. Una inversió que donaria sortida als petits ramaders i a grans empreses que permetries la dinamització econòmica de la comarca. Els socialistes han estat qui ho han introduït als pressupostos d’enguany, tot i que finalment no es van aprovar” ha explicat Paneque.

La candidata socialista de les properes eleccions catalanes a la demarcació, Sílvia Paneque, ha afegit que “un altre tema important que abordarem, no només a l’àmbit català, sinó de manera especial a la comarca i a municipis com Ripoll o Camprodon, és el tema de l’habitatge. No és només la falta habitatge de construcció pública, sinó que també en el cas de Ripoll cal la millora i rehabilitació dels habitatges del nucli antic. Aquestes cases actualment estan tancades perquè no es poden habitar, ens hem compromès a treballar per aquest tema a la comarca i facilitar així l’accés a l’habitatge”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Més de 100 candidatures opten al Secretariat Nacional de l’ANC

barcelona
política

Paneque: “El municipalisme, el gran damnificat pels governs nacionalistes”

girona
colòmbia

Colòmbia notifica formalment a Israel la ruptura de relacions diplomàtiques

barcelona
Política

Vergés sosté que l’estació del TAV a l’aeroport és “absolutament prioritària”

vilobí d’onyar
estats units

El jutge aclareix Trump que l’ordre de silenci només l’afecta fora del tribunal

barcelona
estat francès

Desallotgen una protesta propalestina a la Sciences Po de París

barcelona
memòria

El TSJC considera que la protesta contra la tortura no és transversal

barcelona
societat

El PSC demana al govern una resposta serena a les pintades en establiments

girona
política

Un cap de l’UGT contra Puigdemont: “Va marxar al portamaletes. No sé si cagat o pixat”

barcelona