Política

estat espanyol

Rufián (ERC): “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha afirmat que “empatitza amb el dolor” del president del govern i li ha preguntat “què farà” si algun dia ha d’exiliar-se

El portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, ha afirmat aquest dimecres que la dreta ara va “cap a un PSOE que moltes vegades va mirar cap a un altre costat” quan passaven determinades coses, però “malgrat tot això avui només és pot donar suport i aguantar” el president Pedro Sánchez.

Rufián s’ha referit així, en un comentari publicat a la xarxa social X, a l’anunci del president, Pedro Sánchez que cancel·la uns dies la seva agenda pública per reflexionar si renúncia o no a la prefectura de l’Executiu després de la denúncia contra la seva dona, Begoña Gómez, i que comunicarà la seva decisió en una compareixença pública dilluns que ve, dia 29 d’abril.

El portaveu d’ERC ha afirmat que “cal dir dues coses”: la primera d’elles “que els que van assetjar durant mesos Irene Montero davant dels seus fills, que els que van matar políticament Mónica Oltra amb una mentida i que els que et van convèncer que potser estava bé ficar la gent a la presó per un referèndum van ara contra un PSOE que moltes vegades va mirar cap a un altre costat quan passava”. “I la segona és que malgrat tot això avui només cal donar suport i aguantar. Abans trencats que doblegats”, ha afegit.

Per la seva banda la secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha afirmat en X que “empatitza amb el dolor” del president del govern i li ha preguntat “què farà” si algun dia ha d’exiliar-se. “Empatitzo amb el dolor. Però el dia que t’acusin d’haver utilitzat la violència per defensar la democràcia, de terrorisme per defensar la justícia i els drets humans... i hagis d’agafar quatre coses, acomiadar-te de la família i trobar un lloc des d’on poder continuar defensant les teves idees, i que vagin passant els anys, què faràs?”, diu el missatge.

I afegeix que “només hi ha una manera de lluitar contra l’extrema dreta: plantar cara i no parar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA
política

La CUP vol trencar amb la “falsa normalitat” d’ERC, Junts i el PSC

girona
guerra a gaza

Avancen les negociacions per a un principi d’acord sobre un alto-el-foc

barcelona
alemanya

Ferit greu un candidat de l’SPD a les europees quan enganxava cartells a Dresden

barcelona
política

El PSC calma ara la campanya amb la llei de barris i la memòria històrica de Sánchez

barcelona

Els Comuns reivindiquen les escoles rurals i els consultoris mèdics

Regencós

El PP aposta per la simplificació administrativa

girona
política

Alejandro Fernández s’embolcalla en la “tolerància zero” d’Albiol

barcelona