Política

Política

Illa: “Avui obrim una nova etapa”

El candidat del PSC assegura que concorrerà a la presidència de la Generalitat

Salvador Illa ha sortit victoriós aquest diumenge a la nit per celebrar que “per primer cop el PSC guanya les eleccions al Parlament de Catalunya en vots i escons”. I, encara més, ha assegurat que un cop es constitueixi la mesa del Parlament “concorreré a la presidència de la Generalitat de Catalunya”. “Serà una nova etapa per a tots els catalans pensin el que pensin i parlin la llengua que parlin”, ha afirmat, afegint que “ningú quedarà fora d’aquesta nova etapa que obrim avui”. Perquè, segons ha dit, “Catalunya es posa en marxa, amb ambició, per tornar a liderar Espanya”.

El PSC ha guanyat les eleccions amb 42 escons igualant el millor resultats de la història de la formació, assolit per Pasqual Maragall en els comicis que van portar el govern tripartit. Illa ja va guanyar les eleccions del 2021 però en aquella ocasió no va poder sumar suports, que ara amb gairebé el 100% escrutat sí que podria aconseguir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia