Política

Alberto Fernández Díaz i Montserrat Nebrera tanquen un "principi d'acord" per presentar una llista conjunta

Política

Els aspirants a presidir el PP català, Alberto Fernández Díaz i Montserrat Nebrera, han tancat un "principi d'acord" per formar llista conjunta amb vista al congrés del 5 i 6 de juliol a Barcelona, on s'escollirà el nou president de la formació a Catalunya.

Segons han confirmat fonts de les dues candidatures, tots dos s'han reunit a primera hora de la tarda en un bar pròxim a l'Ajuntament de Barcelona després d'acabar el ple celebrat avui.

Per la seva banda, fonts pròximes al president del grup municipal popular a l'Ajuntament de Barcelona, han assegurat que Alberto Fernández Díaz seria el candidat a presidir el partit, tenint en compte que "té el doble d'avals" que Nebrera i "per aquesta raó té més pes".

Alberto Fernández disposa de més de 500 avals, mentre que la diputada popular assegura tenir-ne uns 250.

Les reunions entre els dos candidats continuaran la setmana que ve, i demanaran un altre cop a l'aspirant i actual president del PP català, Daniel Sirera, que s'integri en la seva candidatura, "tenint en compte que diu que té 400 avals".

Ana Mato a Barcelona
Mentrestant, es preveu que la vicesecretària d'organització del PP, Ana Mato, visitarà Barcelona la setmana que ve.

Mato va mantenir aquesta setmana reunions amb els tres candidats que concorren a la presidència del partit amb la voluntat d'aconseguir una candidatura d'integració, tot i que ni Sirera ni Fernández volen renunciar a liderar el PP català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.