Política

Montilla valora positivament la comissió bilateral i diu que és millor un 'desacord' que un 'mal acord' pel traspàs de Rodalies

CATALUNYA

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat que el govern valora positivament la comissió bilateral entre l'Estat i la Generalitat celebrada a Madrid, i ha declarat que és preferible un "desacord" que un "mal acord" en relació al traspàs de Rodalies.

El president ha reconegut que li hauria agradat que el resultat de la reunió hagués pogut ser "més positiu", perquè no hi ha haver acord en dos dels set temes tractats –beques i Rodalies–, però ha remarcat que Rodalies és un tema complex i important, que ja se sabia que no seria fàcil posar-se d'acord, i que "mai hem posat una data".

A partir d'aquí, Montilla ha dit que "no tenim pressa", que "no ens ve ni d'un mes, ni de dos, ni de tres", i ha assegurat que "continuarem negociant". El president ha fet aquestes declaracions en el marc d'una visita institucional a l'Alt Camp.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.