Política

ELECCIONS EUROPEES

Sánchez i Feijóo voten i animen a la participació

“És el moment de dir si estem d’acord o no amb el que passa a Espanya”, afirma el líder del PP

El president espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha fet una crida als ciutadans a participar en els comicis europeus després de dipositar el seu vot al col·legi Nostra Senyora del Bon Consell de Madrid, informa l’ACN.

Sánchez ha destacat la rellevància de les eleccions i ha animat els ciutadans a decidir “quin futur es vol per a Europa”, si un que doni una “resposta antisocial” com la que es va oferir davant la crisi financera o una “resposta social” com la de la pandèmia o les crisis derivades de les guerres a Ucraïna i el Pròxim Orient. “El vot decideix si el futur que construïm entre tots per a Espanya i Europa és d’avanç o de retrocés”, ha afirmat. Al seu entendre, cal una veu “forta i contundent i progressista” a Europa.

També el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha encoratjat els ciutadans a votar amb “optimisme, ambició i responsabilitat” perquè en aquestes eleccions està en joc el “present i el futur ” de l’Estat espanyol i d’Europa. “Fem un a crida a la mobilització democràtica, sense crispació, sense insults, és el dia de la resposta, és el dia del vot”, ha dit Feijóo. “És el moment de dir si estem d’acord o no amb el que passa a Espanya”, hi ha afegit després de votar a l’institut Ramiro de Maeztu, a Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia