Política

Rivera diu ara que sí coneix el dimissionari De la Torre

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha rectificat i ha admès avui que sí que coneix personalment l'excoordinador de la federació madrilenya, Juan Francisco de la Torre, després que ahir assegurés que la seva dimissió "no té res a veure" amb ell i que, de fet, ni tan sols el coneixia personalment.

En un comunicat de premsa, Rivera ha reconegut que havia coincidit amb De la Torre en un míting a Alacant el 29 d'abril, quan els dos van estar donant suport a la candidata valenciana Eva Climent, i també el 25 d'abril durant la conferència El fenomen Ciutadans a Madrid.

Amb tot, Rivera ha reafirmat que desconeix "els motius de la dimissió" de De la Torre, i assegura que en cap moment en aquestes dues trobades el coordinador madrileny li va parlar de cap crisi interna.

De la Torre, però, va sostenir ahir que la seva dimissió és deguda a "discrepàncies absolutes" amb la direcció de Madrid i també amb Rivera, a qui acusa d'utilitzar el partit per a la seva "promoció personal".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.