Política

tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

El jutjat de guàrdia de Figueres ha deixat en llibertat el tercer mosso d’esquadra detingut per suposadament col·laborar dijous passat a la fugida de Carles Puigdemont, després de fer un míting a Barcelona malgrat l’ordre judicial de detenció que pesa sobre ell. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat aquest dissabte que el jutjat de guàrdia de Figueres ha rebut el tercer agent detingut i la jutgessa ha acordat deixar-lo en llibertat sense mesures cautelars i inhibir-se a favor del jutjat de Barcelona.

La policia catalana ha detingut fins ara tres agents dels Mossos d’Esquadra per la seva presumpta implicació en la fugida de Puigdemont de Barcelona -després que tornés a Espanya després de gairebé set anys exiliat-, on va protagonitzar un acte al passeig Lluís Companys abans de desaparèixer.

Els altres dos agents de la policia catalana detinguts estan actualment en llibertat provisional també sense cap mesura cautelar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia