Política

ERC vol confirmació del “caràcter prioritari” del campus de Salut

El grup parlamentari d’Esquerra Republicana ha presentat una proposta de resolució per tal que el Parlament de Catalunya manifesti i corrobori el caràcter prioritari del nou Campus de Salut de Girona. Els republicans recorden tot l’esforç que s’ha fet fins ara i insten el Govern i el Departament de Salut a complir els terminis per a disposar del projecte executiu i la licitació del futur Campus de Salut.

La proposta de resolució, registrada a la Comissió de Salut, també insta a convocar la reunió del Consell Assessor del Campus de Salut per a exposar a tots els agent implicats els avenços i a fixar una periodicitat mínima de dues convocatòries anuals.

D’aquesta manera, la diputada gironina al Parlament, Laia Cañigueral, ha manifestat que “hem d’assegurar que aquesta línia d’actuació prioritària tingui continuïtat i avanci segons el calendari previst i no s’alenteixi en cap moment. D’aquesta manera el nou sistema sanitari gironí serà una realitat i la ciutadania i les persones usuàries podran ser-ne beneficiàries”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el diputat gironí i alcalde de Salt, Jordi Viñas: “El Campus Salut és una prioritat i per aquest motiu Esquerra va incloure en l’acord d’investidura mantenir les inversions i complir el calendari previst per tal que el nou Campus de Salut sigui una realitat el més aviat possible i en coherència amb tota al feina feta en l’anterior legislatura”.

El projecte del nou Campus de Salut de Girona és un dels projectes de més importants del país i sens dubte el més important per al futur de les comarques gironines. El 2017 la Generalitat va prendre el compromís de tirar-lo endavant i en aquesta línia ha estat una prioritat per a l’anterior Govern d’ERC.

Aquesta prioritat es va traduir en l’impuls de tota la tramitació desencallant la viabilitat urbanística amb els ajuntaments de Girona i Salt, l’aprovació de la inversió de 25,3 Milions d’euros en el concurs d’idees i licitació del projecte, necessària per continuar els processos i l’establiment d’un òrgan de consens on participen tots els agents implicats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia