Política

Herrera no es veu com a successor de Joan Saura a ICV

Política

Joan Herrera, portaveu d'ICV al Congrés dels Diputats, ha dit que no es veu com a successor de Joan Saura al capdavant del partit. Herrrera ha explicat que la 9a Assemblea Nacional que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de novembre a Sabadell ha de servir per "trobar el millor equip possible".

Segons Herrera, "hi ha un únic candidat a presidir el partit, que és l'actual president de la formació" i "per tant en aquesta assemblea el debat no és el relleu en la presidència del partit" sinó "la conveniència de fer una reflexió profunda per rellançar el projecte".

En una entrevista a Catalunya Ràdio i sobre el corrent crític d'ICV Manifest de Maig que ha reivindicat un debat d'idees per revitalitzar i recuperar la relació del partit amb diversos sectors de la societat, Herrera ha reconegut que hi ha "algunes aportacions interessants al debat intern que ha d'obrir la formació" com ara les aspiracions nacionals. Herrera també ha dit que considera que Raül Romeva ha de continuar encapçalant la llista d'ICV al Parlament Europeu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.