Política

tribunals

Llibertat per als joves que van llançar pintura a la Generalitat per la Diada

Un jutge de Barcelona ha deixat aquest matí en llibertat els tres militants de l’organització juvenil Arran -vinculada a la CUP- detinguts per presumptament llançar pintura contra la façana del Palau de la Generalitat durant la Diada, el passat 11 de setembre passat. Segons informa Efe, el jutjat d’instrucció número 18 de Barcelona, que manté la causa oberta contra els joves, ha deixat els tres arrestats pels Mossos d’Esquadra en llibertat, sense imposar-los, de moment, cap mesura cautelar.

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir tres persones per suposats danys a la façana del Palau de la Generalitat durant la Diada. Arran va assegurar ahir que els joves estan acusats de llançar pintura a la porta del Palau de la Generalitat durant la manifestació que aquesta organització juvenil va convocar amb motiu de la Diada. Un grup de manifestants convocats per l’organització juvenil independentista s’han concentrat aquest matí a les portes de la Ciutat de la Justícia, on han desplegat un cartell de suport als arrestats, als quals han rebut amb aplaudiments quan han sortit del jutjat, un cop han declarat davant del jutge instructor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia