Política

Obama i McCain es reuneixen per primera vegada després de les eleccions

Política

El president electe dels Estats Units, Barack Obama, i el seu rival en els últims comicis, el senador republicà John McCain, han mantingut la seva primera reunió des del 4 de novembre. Després de la trobada han transmès un missatge d'unitat, comprometent-se a treballar junts per afrontar els reptes actuals del país, sobretot els econòmics, i "per canviar els mals hàbits de Washington".

Pel comunicat que han difós tots dos, sembla que s'han complert els objectius que tenia Obama abans de la trobada, quan va avançar als periodistes que tots dos mantindrien un primer contacte "sobre la manera de treballar conjuntament per arreglar el país". Els dos polítics s'han compromès a fer un front comú per abordar els principals problemes que travessen els Estats Units, sobretot els que fan referència a l'economia.

McCain i Obama s'han entrevistat a Chicago, a l'oficina de transició creada pel president electe. També hi han assistit la senadora Lindsey Graham de Carolina del Sud, aliada de McCain, i el cap de gabinet per a la Cambra de Representants d'Obama, Rahm Emanuel, representant per Illinois.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.