Política

Mas envia a Montilla una carta amb les propostes de CiU contra la crisi

El president de Convergència i Unió, Artur Mas, ha enviat avui una carta al president de la Generalitat, José Montilla, en resposta a una picabaralla que van mantenir ahir en la sessió del Parlament. Montilla va dir ahir que desconeixia les propostes de la federació nacionalista en matèria de lluita contra la crisi econòmica.

Amb la carta s’adjunta un document de deu pàgines que recull les principals propostes que ha fet CiU, tant al Parlament com al Congrès, per tal de contribuir a superar la crisi. Entre aquestes, hi ha la mesura d’ajornar el pagament de determinats impostos per tal d’injectar diners directament a les empreses sense haver de passar per la banca.

El líder nacionalista explica que CiU ha plantejat mesures "articulades i concretes, en un intent de buscar el màxim consens possible i en la confiança que la seva presa en consideració contribueixi a millorar la situació per la qual passen moltes persones i empreses del nostre país”.Amb tot, Artur Mas constata que “malauradament, la resposta tant del govern de la Generalitat com del govern de l’Estat, ha estat en la majoria de casos el rebuig o la ignorància i, fins i tot en aquells casos en que sí que s’han tingut en consideració, el seu posterior incompliment”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.