Política

Zapatero confia poder oferir en "poc temps" bones notícies quant als tres cooperants catalans segrestats a Mauritània

Maria Teresa Fernández de la Vega s'ha desplaçat aquest dimarts al vespre a Barcelona per reunir-se amb els familiars dels tres voluntaris de l'ONG Barcelona Acció Solidària i posar-los al corrent de les últimes novetats

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha dit que el seu executiu confia poder oferir en "poc temps" bones notícies quant als tres cooperants catalans segrestats a Mauritània per Al-Qaida al Magrib Islàmic.

En declaracions als periodistes abans del començament de la sessió de control al govern al Congrés, ha assenyalat que el govern està "esperant que es confirmin algunes notícies" i ha comentat que "les coses van en la bona direcció", després que se li preguntés si s'havia de produir algun alliberament de manera imminent.

El president espanyol ha subratllat que cal "ser un xic pacients" i ha dit que creu que l'alliberament és "qüestió de poc temps".

El ministre d'Afers Estrangers i de Cooperació, Miguel Ángel Moratinos, que ha entrat al ple després que el president, ha evitat fer qualsevol comentari a la premsa.

Per la seva banda, la vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha dit a RNE que "hi ha una expectativa esperem que positiva, una expectativa que probablement no sigui del tot com ens hauria agradat, però esperarem amb prudència".

La vicepresidenta s'ha desplaçat aquest dimarts al vespre a Barcelona per trobar-se amb els familiars dels tres voluntaris de l'ONG Barcelona Acció Solidària i posar-los al corrent de les últimes novetats , "davant l'expectativa que hi pugui haver una notícia", ha dit De la Vega.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.