Política

Joan Laporta assegura que té "nous reptes" més enllà del Barça però no els revela

El president no ha explicat si participarà o no en alguna candidatura al Parlament

El president del Barça, Joan Laporta, ha anunciat que després del seu període presidencial, que ha qualificat esportivament del millor de la historia del club, encarà té força per assumir "nous reptes i nous horitzons", segons ha dit en el transcurs de la seva intervenció en l'acte de cloenda dels actes amb motiu del 50è aniversari de l'Agrupació Barça Veterans.

En una trobada amb un grup de periodistes, Laporta ha puntualitzat que aquests "nous reptes" se'ls plantejava només amb l'horitzó d'aquest mes de gener fins a la celebració de les eleccions a la presidència del Barça, sense revelar si es referia a tenir un paper actiu en alguna candidatura al Parlament de Catalunya.

Joan Laporta no ha explicat ni la data de celebració de les eleccions del Barça, que se celebraran, ha dit, en el moment més favorable per garantir la "màxima participació" electoral, ni si participarà o no en alguna candidatura al Parlament de Catalunya de les eleccions d'aquest any.

El vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha qualificat a l'Agrupació Barça Veterans "d'història viva" del país. El vicepresident ha fet referència a la projecció internacional del Barça, especialment en els països africans i més concretament al Senegal, on aquests dies ha estat de viatge oficial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.